info-shqip.tk
  Çfar ndodh në Facebook për një minutë.
 

E publikuar me daten 20 December, 2010 nga V.Ilazi ·  

Në Facebook 500 milijonë përdorues çdo minutë shpërndajnë mbi 50 mijë lidhje. Kjo është një sasi e mahnitëse e informacioneve. Shtoni edhe mbi 66.000 taggs në 135.000 fotografi të ngjitura çdo minutë, diku gati 80 mij postime “Urrime Ditëlindjen”, dhe mbi 98.000 shokë të pranuar, dhe me këtë fitoni një pasqyrë se sa është e rëndësishme komunikimi. Dhe pse Facebook është kaq i madh.?

 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=