info-shqip.tk
  Bane Pc tuaj te ndizet per 10 sek
 
Nese duash ta besh qe pc-ja juaj 
te ndizet vetem per 10sekonda ateher:

Click ne start button -----> pastaj shko Run -----> dhe shkruaj Regedit -----> shtype enter
Kjo do ta hap nje "Registery Editor"
Tash shikon per "key":
HKEY_LOACAL_MECHINESYSTEMCurrentControlSetContr olContentIndex
Tani e gjen nje key qe quhet "Startup Delay" -----> kliko dy her ne te
Where its Base, kliko Decimal -- esht Default Value eshte 4800000,
Ndryshoje ne: 40000

Tani mbylle Registry Editor dhe bene kompjuterin restart 

hackVALI.I
www.info-shqip.tk

 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=