info-shqip.tk
  Bane folderin te padukshem
 
Nese keni naj fshetsi e nuk deshironi qe dikush 
tjeter ta di ateher veprojm kshtu :

e qelim ni folder,klikojm mbi folder me tast te 
djatht te mausit edhe kliko Properties pastaj .
Klikoni mbi katrorin Hidden dhe shkoni Advanced 
pastaj Compress contents to save disk space 
edhe Oknese keni dicka te pasqart mun te kontaktoni ne.. dj_val1@live.com 
ose ne listen e menys te webfaqes se info-shqip.tk ne ``komente per webfaqen``
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=