info-shqip.tk
  Celular prej 1 Milion Dollar
 

Celularë prej 1 milion dollarë

E publikuar me daten 13 August, 2010

Kompania ruse Gresso e cila është e njohur me paisjet ekskluzive dhe ultra të shtrejta për celularë, prezentoi një celularë të cilin definitivisht asnjëher nuk do ta posedoni, për arsye se nuk mund ti lejoni vetes një luks të till.

Gresso Lexor Las Vegas Jackpot nuk është celularë me aftësi ose funksione të avancuara ose të veçanta, përkundrazi, telefoni përdoret për funksionet themlore të telemunikacionit si për të zhvilluar biseda telefonike, dërgim dhe pranim të SMS dhe MMS porosi, si dhe ka një shfletues të tij.

 

Cfar e bën këtë paisje kaq të veçantë?

Shtëpiza e Gresso Luxor Las Vegas Jackpot është e punuar nga ari i pastert dhe peshon 180 gram, kurse është e hijeshuar me 45,5 karat dijamant të zi. Pjesa e prapme e paisjes është e dekoruar me dru afrikan të vjetër 200 vjeç, ndërsa tastiera është e punuar nga safiri, kurse të gjitha shenjat janë të grafuara përmes laserit.

Gresso do të lanson në shitje vetem tri paisje të këtij lloji.

 

Për pesonat me xhepat më të ngushtë do të ju ofrohet një variantë më e lirë me logon Luxor Las Vegas, e cila do të kushtojë vetëm 20.000$ por do të jetë pa diamant të zi dhe safir. 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=