info-shqip.tk
  Fjalimi per Facebook-in
 
 

 

Mark Zuckerberg njoftoi sot se FaceBook do te mbyllet ne muajin Mars bënë të ditur faqja e internetit weeklyworldnews.
E tërë kjo për shkak se menaxhimi i faqes është bërë shumë i vështirë.
“Facebook ka dalur jasht kontrollit ” tha Zuckerberg në një konferencë shtypi jashtë zyrave të tij në Palo Alto, “dhe stresin që ma
ka shkaktuar menaxhimi I kësaj kompanie ma ka shkatërruar jetën time. Unë kam nevojë që ti jap fund gjithë kësaj çmendurije.”

Zuckerberg vazhdoi duke shpjeguar se duke filluar nga 15 marsi, përdoruesit nuk do të jetë në gjendje të kenë qasje në llogaritë e tyre.
“Pas 15 Marsit e gjithë faqja do të shkatërohet”, tha Avrat Humarthi, zëvendës president I punëve teknike në Facebook. “Pra, nëse ju deshironi që ti keni të gjitha gjërat tua që I keni postuar, unë ju rekomandojmë që ti shkarkoni nga interneti para se biznesi ynë të mbyllet përgjithmon” kë thënë Humarthi ”


 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=