info-shqip.tk
  Fshij mbeturinat e Neti
 
START pastaj shkoj RUN pastaj aty e shkruajm keshtu %TEMP% dhe krejt ato sende qa jon aty mbrenda ne folder duhet mi shly keshtu qe e shlirojm pc-ne nga interneti.. Nese hyn perseri ne net . Perseri ai folderi shkon duke u mbushur keshtu qe qdoo 1 muajj ju kshilloj me ja boo kshtuu....
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=