info-shqip.tk
  Kujdes ne MSN
 
Lexon ketë me vemendje !

Ketë lajmërim e mora nga një person që ka njohuri rreth Programeve dhe internetit.

Është lansuar apo leshuar nje lloj Programi qe ben te mundur vjedhjen e Passwordi te MSN (Messengjerit), vjedhjen e passwordit? Nese te vjen ndonje e-mail dhe e pranon add e tij, pastaj ai te fletë, neqofte se ti flet me ate adres apo me ate person qe nuk e njeh mbi dy minuta automatikisht passwordi ta merë apo i shkon atij ,pra biseduesi qe flet me ty ne MSN dhe nuk njehni apo nuk keni besim keni kujdes ,po ashtu mos i dergoni NUDGE (Dridhje) sepse nje nudge mjafton qe personi te marr passwordi tuaj, keni kujdes me kend bisedoni ne msn dhe mos u dergoni nudge e-mail adresave që nuk i njihni e po mos e zgjatni biseden mbi dy minuta.
Ju kisha lutur që të shpërndani ketë shkrim që mos të jent dikush nga vëllezërit dhe motrat viktimë e ndonjë personi që nuk e ka firkë Allahut
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=