info-shqip.tk
  Msn Per Mobila
 
Msn Per Mobila 

-------------------------------------------------------------------------------- 

wap.mig33.com 

1.mas pari hin me telefon ne kete web faqe edhe e downlodon msn i ke dy versione: 
mig33 LITE edhe 
mig33 BETA 

2. hapi dyte eshte me kriju nje user edhe me at user me hi ne program, masi te hish me user tana e shkrun emialin edhe ok. 


***me kete program mundesh me: 
- me qu sms 
- me bo thirrje 
veq mi bo keto sene duhet me pas kredi ne mig33 (jo ne vala 900) 
provone se eshte shume i mire, i ngjan shume mesengjerit ne PC. 
_______________________________________________________________________ 
_______________Per Kamer ne MSN______________ Nga VaL1-V.I.T__ kontakt:dj_val1@live.com 


http://www.download.com/ManyCam-Virt...-10620199.html 

http://www.download.com/ManyCam-Virt...-10620199.html 

Shum prog i mir per camer ne MSN. 
Për me zbukurue prapavin ne Camer,text etj etj shum shum effecte qe kshrynri ne foto edhe vet 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Per dizajne weba 

http://www.3dtextmaker.com/cgi-bin/3dtext.pl 
http://www.zianet.com/talon/cam.htm ( program oshte per te ber avatar ) 
http://www.acme.com/labelmaker/ 
http://avatarmaker.abi-station.com/index_en.shtml 
http://onlinewahn.de/generator/ naper gazete , apo naper pare mundeni me qit fotone juaj... 
http://www.jjchandler.com/tombstone/ 
http://celestial-star.net/tools/avatar.php 
http://www.streetsigngenerator.com/ 
http://www.glitteryourway.com/ 
http://www.graffiticreator.net/ 
http://www.quickblog.com/avatarmaker/ 
http://cooltext.com/ 
http://www.bloodyfingermail.com/message.php 
http://www.acme.com/heartmaker/ 
http://www.foontje.nl/avatarmaker.php 
http://www.altropc.it/modules/avatarmaker/ 
http://www.neleryokki.com/program/font_3d.html 
http://www.glassgiant.com/wanted/ 
http://www.glassgiant.com/romance/ 
http://www.messdudes.com/ 
http://www.lintukoto.net/banner/ 
http://www.letterjames.com/ 
_______________________________________________________________ 
Per ti perkthyer programet e ndryshme ne gjuhen shqipe ju duhet te downloadoni programin Resource Hacker 
http://www.soft32.com/Download/Free/.../4-3568-1.html 

Zakonisht gjuha (stringjet) jane te ruajtura ne .dll fajlla ose .exe fajlla 
Ju i hapni keto fajlla me resource hacker dhe i gjeni stringjet dhe i perktheni ne gjuhen shqipe p.sh 
Per ta perkthyer Windows Media Player 9.0 ne gjuhen shqipe hapeni programin Resource Hacker dhe me ane te tij hapeni fajllin wmploc.dll i cili gjendet ne c:/windows/system32 
Ne fajllin wmploc.dll gjendet gjuha e cila paraqitet ne windows media player 
______________________________________________________________________________________________________________
Hap Email Te Firmave Te Ndryshme 

-------------------------------------------------------------------------------- 

Code:www.mail.com 
@mail.com 
@email.com 
@iname.com 
@cheerful.com 
@consultant.com 
@europe.com 
@mindless.com 
@earthling.net 
@myself.com 
@post.com 
@techie.com 
@usa.com 
@writeme.com 
@alumnidirector.com 
@minister.com 
@priest.com 
@saintly.com 

Hobby 
@artlover.com 
@bikerider.com 
@catlover.com 
@comic.com 
@cutey.com 
@doglover.com 
@gardener.com 
@musician.org 

Internet 
@email.com 
@mail.com 
@writeme.com 

Jobs A-M 
@accountant.com 
@adexec.com 
@allergist.com 
@alumnidirector.com 
@archaeologist.com 
@chemist.com 
@clerk.com 
@columnist.com 
@comic.com 
@consultant.com 
@counsellor.com 
@deliveryman.com 
@diplomats.com 
@doctor.com 
@dr.com 
@execs.com 
@financier.com 
@gardener.com 
@geologist.com 
@graphic-designer.com 
@hairdresser.net 
@insurer.com 
@journalist.com 
@lawyer.com 
@legislator.com 
@lobbyist.com 
@mad.scientist.com 
@minister.com 
Jobs N-Z 
@optician.com 
@pediatrician.com 
@popstar.com 
@presidency.com 
@priest.com 
@programmer.net 
@publicist.com 
@realtyagent.com 
@registerednurses.com 
@repairman.com 
@representative.com 
@rescueteam.com 
@scientist.com 
@sociologist.com 
@techie.com 
@technologist.com 
@umpire.com 

Locations 
@africamail.com 
@arcticmail.com 
@asia.com 
@europe.com 
@samerica.com 

Locations - Cities 
@berlin.com 
@dublin.com 
@london.com 
@madrid.com 
@moscowmail.com 
@munich.com 
@nycmail.com 
@rome.com 
@sanfranmail.com 
@tokyo.com 

Locations - Countries 

@australiamail.com 
@japan.com 
@singapore.com 
@usa.com 

Love 
@yours.com 
@...mail.com 
@mail.com 

Misc. A-M 
@cliffhanger.com 
@email.com 
@iname.com 
@mail.com 

Misc. N-Z 
@post.com 
@soon.com 
@winning.com 

Out of this World 
@earthling.net 
@inorbit.com 

Physical/Descriptive 
@2die4.com 
@cheerful.com 
@hot-shot.com 
@loveable.com 
@mindless.com 
@myself.com 
@playful.com 
@poetic.com 
@popstar.com 
@saintly.com 
@seductive.com 
@whoever.com 
@witty.com 

Po ashtu Keni Websait për mail Mbi 5000 Domain 
Code:http://www.666.la 
BY MOSSI 
Msn Pa Nick Name 

-------------------------------------------------------------------------------- 

ne fillim e shtypim ALT e mbajm shtypur edhe e shkruajm 0160 ose 255 si te doni e boni edhe apply 
Per Msn gjethqka Cracker 

http://www.messblack.com/v2/?page=downfile&area=1&file_id=30 
Si te hyjme dikujt ne PC perkrye Msn ? 

-------------------------------------------------------------------------------- 

Si te hyjme dikujt ne PC perkrye Msn ? 

-------------------------------------------------------------------------------- 

I thua atij qe don me ju fut ne PC te veproj keshtu : Shko ne Actions, pastaj Request Remote Assistance dhe clik ne e-mail tend !!! 
Pastaj e ki kompin e tij ne komp tand te hapet nje dritare e vogel dhe mundesh me luej K qe me te ! 
hin 
http://anonymouse.org/anonwww.html << KLIKO 
tani e shenon aty linkun e speedyshare e prek Surf Anonymously edhe bon 

une e kom testu Rrjetin me IPKO e kom 

http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-w...peedyshare.com 
Shkarko Programe Full - Vetem webFaqe dhe Linqet te huaja 

-------------------------------------------------------------------------------- 

ketu postoni te gjithe webat qe kan programe 
une ketu qe i postova gati te gjitha ato qka ju vyn i keni ketu 


http://www.appzplanet.com 
http://www.fulldownloads.com 
http://www.badwarez.net 
http://www.appzworld.com 
http://www.warezdownloads. 
http://www.warez-files.com 
http://www.limneos.net 
http://www.wantdownloads.net 
http://www.underground50.com 
http://www.warez-downloads.net 
http://www.ultradownloads.com 
http://www.ilsearch.com 
http://www.warezfiles.net 
http://www.astalacista.com 
http://www.networkpost.net 
http://www.warez2ya.ath.cx 
http://www.warezdemon.net 
http://www.warezcore.net 
http://www.zonefree.de 
http://www.verifieddownloads.com 
http://www.melen.net 
http://www.easydownloads.net 
http://www.worldwarez.net 
http://www.easywarez.com 
http://www.warezstyle.com 
http://www.wareznet.net 
http://www.warezgames.de 
http://www.warezempire.us 
http://www.warezenergy.com 
http://www.muchwarez.com 
http://www.best-warez.com 
http://www.fullsoftware.net 
http://www.warezbox.6x.to 
http://www.warezfounder.com 
http://www.betawarez.com 
http://www.zipwarez.com 
http://www.thenationnet.com 
http://www.bwarez.toh.info 
http://www.sharereactor.it 
http://www.warezbox.com 
http://www.downloadforum.com 
http://www.full-downloads.bl.am 
http://www.easywarez.biz 
http://www.wzone.6x.to 
http://www.games4u.ws 
http://www.rom-world.com 
http://www.nwow.free.fr 
http://www.atomicwarez.com 
http://www.mulderland.com 
http://wzone.6x.to/ 
http://nnm.ru/ 
http://www.nonags.com/nonags/ 
http://www.geocities.com/richard1bdkz/ 
http://www.backdoorwarez.tk/ 
http://www.kickme.to/freeangel 
http://mrmunkey.no-ip.org:3030/ 
http://www.the-game-section.tk/ 
http://147.45.35.100/ 
http://www.necz.cjb.net/ 
http://www.thuru.org/files 
http://www.internowarez.net/ 
http://entertgf.6x.to/ 
http://www.miniclip.com/Homepage.htm 
http://home.online.no/~karbak2/ 
http://kickme.to/sleekit 
http://www.warez-start.com/ 
http://www.filefound.com/ 
http://www.sotmesc.org/cgi-bin/websites 
http://www.boooya.tk/ 
http://www.eliteeservices.com/warez/ 
http://www.geocities.com/theunknowwn/night_vision.html 
http://isuisse.ifrance.com/forum2k/index2.htm 
http://www.the-underdogs.org/ 
http://www.aplaces.org/ 
http://zevel.boom.ru/ 
http://tuol.cjb.net/ 
http://koti.mbnet.fi/doo/ 
http://www.ringoftruth.tk/ 
http://www.freeoldies.com/ 
http://www.oldgames-fr.com/ 
http://www.oldgames-fr.com/ 
http://www.abandonware-france.org/ 
http://www.abandonkeep.com/ 
http://www.abandonware.to/ 
http://www.wqsky.com/ 
http://www.classic-trash.com/ 
http://gamebird.dk/ 
http://www.flashback-aw.net/ 
http://sorry.vse.cz/~xvanm16/aban.html 
http://garaje.ya.com/superbzapa/images/abandonware.htm 
http://cronus.spaceports.com/~abanman/games.htm 
http://www.diskworld.net/ 
http://abandon5000.com/ 
http://abandonrom.tagalaxy.net/ 
http://amerikasimperialism.2ya.com/ 
http://bunnz.org/ 
http://www.gosfish.co.uk/ 
http://forest.far.ru/?soft 
http://kickoffworld.soccergames.it/ 
http://okgames.altervista.org/html/modules/news/ 
http://www.sitosenzanome.it/ 
http://csr.oli.tudelft.nl/ondervereniging/xtc/ 
http://www.abandongames.dk/ 
http://sgh.soccergaming.com/sg.html 
http://oldgames.zp.ua/default.htm 
http://abandonworld.cjb.net/ 
http://www.bhlegend.com/php/show.php3 
http://21ct.goodolddays.net/ 
http://compactiongames.gameaholic.com/ 
http://www.gamegear.nl/abandon/pcsega.html 
http://www.oldgames.org/faq.php 
http://www.abandonhouse.com/gamef/pafiledb.php 
http://www.kingofrings.cjb.net/ 
http://www.abandondata.nl/ 
http://e-lunatic.net/ 
http://kickme.to/halong 
http://zor.org/tsrhlovers or http://kickme.to/tsrhlovers 
http://www.goodolddays.net/welcome.php 
http://mechaware.mechnex.net/ 
http://nostalgic.schtuff.org/ 
http://koti.mbnet.fi/thething/ 
http://abandonglare.8m.com/ 
http://users.otenet.gr/~charral/games.html 
http://abandonglare.8m.com/ 
http://down.heiihome.com/default.asp 
http://free-game-downloads.freewishes.com/ 
http://www.123soft.tk/ 
http://www.prokrutka.ru/ 
http://sensation.id-t.com/sensation2003/ 
http://www.holicent.ru/filez.htm?r= 
http://stoned.at/shady/ (f*p search engine) 
http://members.lycos.co.uk/cwddl1/ 
http://www.bestfilez.net/ 
http://www.t4warez.com/ 
http://dlpost.com/page1.php 
http://ddlworld.com/ 
http://softaz.by.ru/ 
http://www.srez.ru/ 
http://www.dldepot.com/ 
http://www.0daycn.net/new/0daycn_1.htm 
http://pwos.miesto.sk/en/main.html 
http://zor.org/tsrh/ 
http://www.ringoftruth.tk/ 
http://www.iluzion.us/ 
http://e-lunatic.net/ 
http://www.downloadsxp.com/ddl/ 
http://kickme.to/dredwerkz 
http://downloadall.arianblog.com/ 
http://207.21.209.193/iso/ 
http://www.crsky.net/new/n2.htm 
http://zevel.boom.ru/ 
http://www.xs4all.nl/~edger/home1.html 
http://down.ttdown.com/SoftList/News_2_1.html 
http://entertgf.6x.to/ 
http://www.drudgereport.com/ 
http://www.warez.net 
http://kadet.net.ru/ 
http://softaz.by.ru/ 
http://www.warezcrawler.net 
http://www.grabzzz.net/ 
http://www.oxygenwarez.com/ 
http://wwworm.net/uploadcenter/index.php 
http://bux.by.ru/software/ 
http://www.petemoore.pwp.blueyonder.co.uk/ 
http://www.ebookdirectory.com/ 
http://www.geographynetwork.com 
http://mrtaxi.karnt.com/j-r.htm 
http://www.tiansha.net/down/index.htm 
http://www.0daycn.net/new/0daycn_1.htm 
http://zor.org/ffflovers 
http://www.nnm.ru/ 
http://www.123soft.tk/ 
http://www.crsky.net/new/n2.htm 
http://www.downbest.net/down/index.htm 
http://e-lunatic.net/ 
http://www.format.org.ua:8181/news/index.htm 
http://medigo.ru/ 
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=