info-shqip.tk
  SMS falas
 
Ketu e keni nje program qe sherben me dergu sms falas ne te gjithe boten madje dhe ne Kosov!
MS WIDGET PROGRAM-titulli i ketij programi.
Me kete program pasi qe ta instaloni ne kompjuter ju duhet te regjistroheni me Nr e juaj celular,dhe pastaj te logoheni me PIN dhe mund te dergoni cdo dite nga 10 SMS!, nese posedoni me shume se nje numer ateher mund te regjistroheni me Nr tjeter dhe mund te dergoni +10 SMS tjer ne dite me numer tjeter te telefonit, personit qe i dergoni i del Nr i juaj, punon 100% dhe mund te beni Log Out qe smund te kyqet askush pa e ditur PINin qe ju e jepni sipas deshires.
DOWNLOAD PROGRAMIN (
http://www.speedyshare.com/778671495.html)
E PASTAJ INSTALOE DHE VEPRO SIPAS FOTOVE:
FOTO 1.
http://img264.imageshack.us/img264/9964/76836875wl9.jpg
FOTO 2.
http://img463.imageshack.us/img463/6759/76246224oh2.jpg
FOTO 3.
http://img264.imageshack.us/img264/222/80492155ru2.jpg
FOTO 4.
http://img104.imageshack.us/img104/8695/59810441fs4.jpg
FOTO 5.
http://img104.imageshack.us/img104/5164/69312829wi5.jpg
FOTO 6.
http://img162.imageshack.us/img162/7158/89202501kh2.jpg
FOTO 7.
http://img487.imageshack.us/img487/2033/96548897tf3.jpg
FOTO 8.
http://img162.imageshack.us/img162/8409/80629964wq8.jpg
FOTO 9:
http://img503.imageshack.us/img503/6242/11276855vc9.jpg
FOTO 10:
http://img503.imageshack.us/img503/9131/10tf3.jpg
FOTO 11:
http://img515.imageshack.us/img515/5165/11gl7.jpg
FOTO 12:
http://img502.imageshack.us/img502/8692/12yo8.jpg
FOTO 13:
http://img503.imageshack.us/img503/9481/13mz6.jpg
FOTO 14:
http://img230.imageshack.us/img230/1913/14ro1.jpg
FOTO 15:
http://img518.imageshack.us/img518/6052/15wm0.jpg
tash vazhdoni sipas fotove qe jan me posht
--------------------------------------------------------------------------------
sg104-29-2007, 12:39 AM
FOTO 16:
http://img505.imageshack.us/img505/2620/16ll6.jpg
FOTO 17:
http://img505.imageshack.us/img505/2366/17dj8.jpg
FOTO 18:
http://img230.imageshack.us/img230/43/18rz6.jpg
FOTO 19:
http://img230.imageshack.us/img230/1451/19al3.jpg
ATA QE JETOJN JASHT KOSOVE E BEJM NJEJT REGJISTRIMIN SIPAS FOTOVE VETEM QE E JAPIN NR E TYRE ME HYMJE TE SHTETIT PER CDO INFORMACION ME KONTAKTONI PER NDIHME                                                                                                                             
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=