info-shqip.tk
  Si mi rujt senet e Internet Explorer me pasvord
 
 I haroni shpesh passwordat(e msn , e webit tuaj etc..) dhe doni
qe mos ta haroni dhe ta ruani diku qe kur doni ta gjeni prap ne menyr
te siguruar.

ehh.. ather fillojm :

futuni ne : 
Kodi:
www.passwordprotection.com krijoni 1 akont duke klikuar "Sign Up" , jepi te dhenat..

dhe ather do te krijohet 1 web : akontijuaj.passwordprotection.com

ather shkoni ne panel te administrimit dhe krijoni 1 folder p.sh :
"fjalkalimet" dhe duke klikuar tek "Create Your Protected Folder" dhe ather
shkojm e krijojm disa users duke klikuar ne "Create Your Users".
pasi te kemi mbaruar ather duke klikuar tek "Upload Your Content" do te
futemi ne folderin "fjalkalimet" dhe do te uploadojm shembull
fjalkalimet tona qe pritojm ti mbajm ne mend .

gjith kto "Create your users , create your protected folder" etj etj
gjinden ne faqen e pare kur logirateni tek passwordprotection.com si ne
foto :


me pas .. pasi ta kishit ruajtur gjerat ne fjalkalimet ather provojm te
futemi kshtu : akontijuaj.passwordprotection.com/fjalkalimet
dhe zdo te mund te hyni do tju del password me shenu dhe user

tani do te shenojm userin dhe passin te cilen e kemi krijuar ma heret tek rubrika "Create Your Users" ..
dhe do te futemi ne folder , dhe do ti kemi te gjitha fjalkalimet e
shenuara qe i kemi uploaduar (p.sh : ato te msn-s , webave etj..)
 
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=