info-shqip.tk
  TNdrysho emrin welcome kur te ndizet kompjuteri
 

Ndryshoni tekstin Welcome kur ndizet kompjuteri Mjetet: Resouce Hacker
 Hapi Resouse Hacker dhe shkojme ne FILE>OPEN dhe kerkojme fajllin me
emrin logonui.exe i cili gjendet ne C:WINDOWSsystem32.
Pastaj klikojme STRING TABLE(qe gjendet ne anen e majte te dritares),
pas klikojme 1,dhe me pastaj edhe 1033.Pasi ta hapim,gjejme "welcome" fshijeni dhe shkruni dicka tjeter sipas deshires. Me pas shkojme Compile Script dhe FILE>SAVE AS dhe e ruajme direkt ne C:WINDOWSsystem32 dhe e zhvendosim fajllin e vjeter.Qe te verejme rrezultatet ristartojme PC.

 

 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=