info-shqip.tk
  i ta Testojm RAM Memorie
 
Ne mjaft raste shkak i ngrirjes dhe crasheve ne kompjuter mund te jete ai i memorjes ram.Per te pare nese memorja RAM krijon ose jo gabime mund te kontrollohet duke perdorur nje program te vogel Memory Test-20kb zip tek kjo faqe http://hcidesign.com/memtest/ Programi eshte mire te punoje 30 minuta rreth 1000 cikle testimi sigurohuni te beni exit te gjitha programet e tjera kur ta perdorni duke lene vetem windowsin dhe lidhjen me internetin programi ka vlere te perdoret kur ka raste ngrirje krashi,kur blehet kompjuter i ri dhe i duhet testuar memorja,kur shtohet Ram ne kompjuter.
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=